Om os

Skandinavisk Industrimontage A/S (SIM) beskæftiger sig med reparation, montage og svejsning af rør, trykbærende dele og andre stålkonstruktioner.

Virksomheden er en jernindustriel montagevirksomhed, der blev etableret i år 2000. SIMs ejere og medarbejdere har en bred og dybdegående håndværksmæssig erfaring indenfor energibranchen. SIMs kerneydelser er vedligehold af industrianlæg, herunder trykbærende anlæg og udførelse af montageprojekter. Langt hovedparten af SIMs ydelser foregår som leverandør til producenter at kedel- og andre industrianlæg og til driftsherrer af sådanne anlæg.

Mange af SIMs arbejdsopgaver knytter sig til større revisioner af kraftværker og andre industrianlæg, som ofte foregår i sommerhalvåret. Dette giver stor variation i virksomhedens arbejdsbelastning, hvilket imødegås med en meget fleksibel organisation og arbejdsstyrke.

Siden grundlæggelsen har SIM arbejdet systematisk med kvalitetsledelse idet der er udarbejdet og implementeret systemer til f.eks. opgavestyring, styring af medarbejdernes kvalifikationer og kompetencer herunder svejsecertifikater, samt checklister til opgaveløsning m.v. I 2003 implementerede SIM et ledelsessystem efter kravene i DS/EN ISO 3834-2:1994 til styring af svejseopgaverne. Siden er ledelsessystemerne revideret og udbygget således at SIM i dag er certificeret i henhold til i DS/EN ISO 3834-2:2006 og DS/EN ISO 9001:2015. SIM udfører ikke udvikling og konstruktion.

I 2014 anskaffede SIM et anlæg til modstandssvejsning og er i dag leveringsdygtig i f.eks. ribberør, der fremstilles i henhold til PED og derfor kan anvendes på trykbærende anlæg.

SIM leverer til hver en tid:

  • Det bedste alternativ
  • Kvalitetsløsninger
  • Kompetence og erfaring
  • Fleksibilitet
  • Kundefokus
  • Konkurrencedygtige løsninger
  • De miljømæssigt rigtige løsninger
Alt sammen til gavn for vores kunder samt kundernes kunder og forbrugere.

Vi arbejder både i ind- og udland og har altid miljørigtige løsninger i fokus.

Kontakt SIM i Aalborg

Vil du vide mere eller indgå en samarbejdsaftale, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at besvare spørgsmål.
Vi kan træffes på tlf. 98 13 54 13.